Over Amigo

Onze dansschool bestaat inmiddels al meer dan 16 jaar en iedere week dansen we weer met veel plezier samen.  Onze cursisten zijn enthousiaste mensen met een beperking  die genieten met de vrijwilligers van de muziek en de beentjes gaan dan van de vloer.

Na 20 lessen volgt het afdansen onder het toeziend oog van een echte jury. De spanning of iedereen zal slagen is natuurlijk aanwezig, maar gelukkig  halen we allemaal ons diploma.                                                           

Buiten de dansavonden  genieten we van een leuke Sinterklaasavond of middag, als Sint op bezoek komt met zijn zwarte Pieten,  natuurlijk hebben die een grote zak vol cadeautjes bij zich.                                           

 Kerstavond mag zeker niet ontbreken en die is bijzonder sfeervol met mooie kerstmuziek en dansmuziek.                                                                                                                                                                                                           Op onze playbackshow komen ongekende talenten naar voren van zowel cursisten als vrijwilligers.

 Ter afsluiting van het dansjaar volgt het slotbal met de diploma uitreiking en  hoe kan het anders….een avond vol dansmuziek!.